top of page

Final rest


Helaas hoort het bij het leven. Afscheid nemen van iemand die je lief is. Mijn oom is helaas heen gegaan. Het leven gaat hoe dan ook door bij verlies van dierbaren, maar gun jezelf tijd om het te verwerken. Je mag best een traan laten. Emoties maken ons menselijk en bij te veel opgekropte emoties kunnen we uiteindelijk niet meer functioneren zonder dat ze een keer de overhand krijgen. Gun jezelf daarom rust en tijd om het een plek te geven. Vaarwel lieve oom Oom Juan had mijn laatste blog gelezen. Hierin ben ik een personage zonder masker wat hij naar eigen zeggen nooit heeft kunnen wezen. Eerlijk over mijn gevoel, dat vond hij wonderlijk en het deed hem een heleboel. Altijd maar naar mensen moeten lachen die je bij geluk nooit hebben zien staan. Dat is een beetje ons kernmerk van ons bestaan. Nu ben je op een jonge leegtijd al heen gegaan. Terug naar je oorsprong, waar het universum je wel ziet staan. Ooit ontmoeten we elk ander weer. Diep in mijn hart kijk ik uit naar die keer. Mijn laatste eer in de vorm van een gedicht =x= 

Search By Tags
bottom of page