top of page

Nieuw boek is uit

Via deze weg wil ik jullie met veel blijdschap vertellen dat mijn nieuwe gedichtenbundel uit is. Het heeft als thema september. De maand van verandering van niet alleen het seizoen, maar ook van de veranderingen die we soms zelf door maken. Het is een maand waar we soms zo na de zomer weer een signaal krijgen dat we iets moeten doen met opgeloste zaken die we nog niet hebben afgesloten. Ik heb zelf wat zaken kunnen verwerken door er gedichten over te schrijven. 

Nieuw boek verwacht.

Dit boek gaat over Darrel en Joyce. Ze zitten bij elkaar op school en zijn goede vrienden van elkaar. Ze lopen samen naar school en na school zijn deze twee altijd samen te vinden in de stad of bij Darrel thuis. Aan al het mooie komt een eind, maar is er weer hoop op een nieuw begin. Afgaande van de titel van het boek, heeft Darrel een flinke zoektocht voor de boeg. Een verhaal over een spannend leven.

thumbnail_20200313_230722.jpg

Beste volgers, vrienden en bekenden,

Mijn nieuwe boek 'Van niks tot alles ' is gepubliceerd! 

Hieronder staat een korte omschrijving van mijn boek:
De schrijver weet dat een ieder van elkaar kan leren. Iedereen krijgt levenslessen op zijn of haar pad. 
Alle lessen zijn anders en soms het zelfde alleen ervaart iedereen dit op zijn of haar eigen manier.
Iedereen gaat er anders mee om en soms is dat nu net wat wij aan elkaar mee kunnen geven.
Door zijn gevoelens op papier te zetten hoopt hij ook u dan als lezer te bereiken en te voorzien van antwoorden of kracht om tot een oplossing van uw problemen te komen. Niks is zo belangrijk dan geven. Ook al denk je niks te hebben is er altijd wel iets wat u een ander kunt geven om zijn of haar leven iets dragelijker te maken. Het eeuwig leven en de drang naar onsterfelijkheid word soms te ver gezocht, want wie schrijft die blijft.


Hopelijk heb ik hiermee jullie interesse kunnen wekken in mijn boek. Het is te koop op http://www.bravenewbooks.nl/books/174484

bottom of page