top of page

Na zonneschijn komt regen.


Hallo beste lezers,

Zo even opstaan om 05:00 en dan ontdekken dat het heerlijk is afgekoeld.

Aangekomen op het werk breken de eerste regen druppels zich los en komt er een koele deken over het zo stoffige, warme en benauwde leven. De bomen en planten kunnen weer even vol genieten van het water. De straten zijn  weer nat en koel. 

Tuurlijk de warme dagen brengen een hoop leuks met zich mee, maar het moet wel normaal blijven. Gister kon ik niet eens de auto in zonder dat mijn rug en handen branden vanwege de overdreven hitte. Ook mijn dochter was niet blij dat haar auto stoel brand heet aanvoelde. 

We waren gezellig naar het omniversum geweest, alleen toen ze ging zitten was het: au pap het brand. Gelukkig lag er in de kofferbak nog een pantalon van werk. Die heb ik onder haar beentjes neergelegd en toen was het te verdragen. Geen brandend gevoel meer. 

Nu even lekker afkoelen en dan over 2 dagen weer wat droog en warm weer of gaan we al weer richting herfst en winter. Was gister dan de laatste uitbarsting van de zomer?

We zullen het snel genoeg merken.

Waar hopen jullie op de komende dagen?

Laat het me even weten.

Groeten,

E.Bering

Search By Tags
bottom of page