top of page

Eindelijk een titel.


Beste lezers,

Ineens heb je het. Nou ineens wil ik het niet noemen LOL. 2008 begon ik met het schrijven van een boek. Waar van ik dacht dat het mijn eerste boek zou zijn. Dat is mooi niet zo, want het boek is nog steeds niet af. Ik heb natuurlijk al een prachtige gedichtenbundel uitgebracht Deep thoughts . Ja haha nou wat een aankondiging zul je wel niet denken. Ons blij maken met een dooie mus. Ja goed gedaan. Nee het heeft tijd nodig. Dat is tenslote met elke meester werk het geval LOL.

Ik ben een perfectionist. Ik heb al een aantal hoofdstukken af en dan ligt het een tijd "buiten" mijn bereik. Dan ga ik het weer over typen om in het verhaal te komen. Om vervolgens weer te stoppen waar ik gebleven was. Lochisch? Vast niet, maar ja daarom ben ik ook wie ik ben.

Ik ben vast besloten om er toch weer aan te beginnen en het dit keer af te maken. Ondertussen wil ik graag weten wat jullie vinden van mijn eigen ontworpen kaft voor mijn aanstaande boek. Wat maakt het bij je los?

De foto heb ik genomen in Engeland Watford.

Groet E.Bering


Search By Tags
bottom of page