top of page

Feeding your quality time.


Beste lezers,

Afgelopen weekend was het zomers warm. Dan is het natuurlijk genieten geblazen. Even naar scheveningen en patat met vis eten. 

Dat dan met de mensen die je lief hebt is de beste combinatie.

Ik schrijf nu pas een blog omdat ik na het weekend gelijk een rits avonddiensten moest draaien op werk. De zondag was ik wel uitgeput van al dat gewandel. 

Maandag was de eerste dag dat mijn dochter voor het eerst een volledige dag naar school ging en daarna ging ze door naar de BSO. 

Nu had ze er veel zin in en baalde zelfs dat ze de afgelopen 2 weken vakantie had. 

Ze zouden haar verjaardag nog even vieren en dat was allemaal heel spannend en leuk. Ze mocht uitedelen en is ook nog even langs alle andere leraren gegaan. 

Dat was allemaal nog eens een fijne na pret van zaterdag. Toen vierde ze haar verjaardag in monkey town ( indoor speelparadijs). Ze is even met opa van de glijbaan gegaan. Zelfs oma ging er nog af. Alleen vervelend dat haar broek ervoor zorgde dat ze niet kon glijden. We hebben we erg gelachen. 

Hoe druk je leven ook is of voor wat je ook vecht voor in je toekomst. Vergeet nooit de mensen om je heen waar je van houd. Vergeet je gezin niet. Vecht voor je toekomst, maar neem ze mee op jou pad.

Groet,

E.Bering


Search By Tags
bottom of page