top of page

Nieuwe hobby


Beste lezers,

Ik heb onlangs maar eens toegegeven aan mijn drang om iets nieuws te proberen. Fotograferen. Nu dan nog met mijn samsung galaxy s7, maar ik hoop toch dat dat binnenkort met een echte camera zal zijn. Nu had ik al een keer in een eerdere blog gezegd dat mijn schoonzusje ook mooie fotos maakt. Zie hieronder.

Nu is dat ook wat het bij mij heeft wakker geschud. Buiten dat vertelde mijn vader dat hij er vroeger ook mee bezig was. Helaas heb ik daar geen voorbeeld van. Toch ook wel benieuwd naar die fotos. Ik zeg af laten drukken die negatieven. 

Mijn eerste foto die ik ging bewerken wil ik natuurlijk met jullie delen. Kijk ik weet ook wel dat het bewerkt is met een app maar ook dat is een kunst. 

Dus dit jaar kunnen jullie nog wel wat professionele fotos gaan verwachten.

Doe wat je leuk vind en wees jezelf.

Groet, 

E.Bering

Search By Tags
bottom of page