top of page

Nieuwe kansen.


Beste lezers,

Zo tweede week bij mijn nieuwe baan. Ik ben weer terug in de beveiliging. 

Ik ben lekker bezig met lopen en fietsen. Als fiets surveillant heb je genoeg beweging. Het is wel echt tot nu toe 1 van de leukste locaties waar ik ooit heb gewerkt. Schiphol was er 1 van en nu TU delft. Twee weken en toch al veel meegemaakt. Inhoudelijk kan ik mij er niet over uit laten, maar ja het maakt je werk wel lekker afwisselend. Ik heb nog een hoop te leren en dat houd het allemaal boeiend. 

Ik heb mij voor het eerst ingelezen over de geschiedenis van mijn werk locatie.  Het gaat echt terug van voor mijn geboorte. 

Het is een zeer boeiende geschiedenis en is het lezen waard. De oude panden waren vroeger in bezit van het duitse legermacht.

Jaaa nou zeg dan heb je een verhaal.

Geheimen gangen komen in elk verhaal ook weer terug. Zullen we ooit weten wat er is achtergebleven in de dichtgemetselde tunnels?

Wie weet kruip ik er binnenkort zelf door heen.

Gr, E.Bering

Search By Tags
bottom of page