top of page

Pauze?


Beste lezers,

De laatste tijd is mijn timing als het gaat om een blog te schrijven niet helemaal zoals jullie het van mij gewend zijn. 

Er is een hoop aan het veranderen en ik heb een hoop bezigheden op dit moment. 

Toch wil ik mijn trouwe lezers even op de hoogte stellen. Dus hier komt het.

Sinds mijn blog over in het nu zijn ben ik daar zelf ook erg bewust mee aan de slag gegaan. Dat wil zeggen. Bewust stil staan bij een willekeurig moment op een dag en even genieten van het in het nu zijn. Dan denk ik. Nu adem ik, nu zie ik, nu hoor ik en nu voel ik. Even gewoon....zijn. Niets meer en niets minder.  

Daarnaast ben ik van baan veranderd. Ik werkte als medewerker goederen ontvangt en ben nu weer terug de beveiliging in. Als biker/fietssurvilliant bij TU Delft. Vorige week donderdag geslaagd voor mijn ehbo. De bekende examen zenuwen waren lekker aanwezig. Deze week even bhv binnen halen en deels bij het eerste hulp gedeelte veel levend slachtoffer gespeeld en andere cursisten tips gegeven en uitleg gegeven over hoe te handelen. Dus ja ik was instructeur/cursist. Beviel mij wel zo voor aan de klas haha. 

Dan vandaag de allereerste schooldag van mijn lieve dochter. Zo blij dat ik er bij kon zijn en toch raakte het mijn emotionele of gevoelige snaar. Was toch een afsluiting van een levensfase en een start van een nieuwe. Nog een paar weken word ze al weer 4 jaar. Echt een hele mooie ervaring.

Ja verder ben ik nog erg actief bezig in de gym en alles wat erbij hoort. Je leest het stil zitten is voor mij geen optie. 

Ik wens iedereen nog een fijne avond of goedemorgen het is maar net wanneer je dit leest.

Groet, E.Bering

Search By Tags
bottom of page