top of page

Pasen.


Beste lezers,

Pasen is dan nu op 2de paasdag bijna over. Wat is pasen? Eerlijk heb ik mij daar nooit echt in verdiept. Zolang ik maar paas eieren kon zoeken en veel chocolade mocht eten. Dit jaar gingen er ook weer genoeg pure chocolade eitjes naar binnen. Ja achteraf licht misselijk maar ja das pech. Toch had het gesmaakt. 

Vond het vooral leuk om te zien dat mijn dochter genoot om paaseieren te zoeken. 

Verder was het jammer dat eerste paasdag de sportschool dicht was. Ik bedoel laat het open en betaal die mensen vakantie toeslag. Dan kunnen gym junkies zoals ik gewoon blijven trainen. Was zondag wel even lekker om uit te kunnen slapen. Na ja uitslapen haha mijn dochter is altijd als eerst wakker en dan moeten haar ouders ook maar opstaan. We hadden nu de optie om even te blijven liggen en rustig aan te doen. 

Hoe hebben jullie pasen beleefd? Alleen eieren gezocht en geschilderd of zijn jullie naar de kerk geweest? Ik hoor het graag.

Groet, E.Bering

Search By Tags
bottom of page