top of page

Gezelligheid.


Beste lezers, 

Hoe was jullie weekend? Ik heb het gezellig gehad. Jawel gezellig was het zeker. 

Heerlijk ongedwongen genieten van de dierentuin burgers zoo. 

Mijn schoonmoeder, schoonbroer met kind en vriendin en mijn gezin waren er even lekker op uit. Zaterdag avond bleven we overnachten in een hotel. Nu was het geluk daar dat ik en mijn vrouw even lekker samen naar de bios konden gaan. 

Mijn dochter bleef in het hotel chillen met haar nani (oma). Dus mijn vrouw en ik op weg naar pathe in arnhem. Ik wilde graag tomb raider zien. Staan we in de rij 4 mensen  voor ons en ja hoor nog maar 4 kaarten over. Dat was peentjes zweten. 

Ja hoor ineens was er nog maar 1 kaart over. Nou balen dat ik deed. Ja stond mijn gezicht alsof ik een zure limoen had gegeten. Natuurlijk, ik had me er op verheugd op een beetje quality time met mijn vrouw. Elke ouder kent dat wel. Zo lief als dat mijn vrouw is pakte ze haar telefoon en ging ze zoeken naar een bios in de buurt waar we nog naar toe zouden kunnen gaan. Ze had er 1 gevonden. Onderweg naar de auto vroeg ze mij: ben je nu weer blij? Met een lach van oor tot oor kon ik dat bevestigen.  Is toch echte liefde als je het mij vraagt.

Samen genoten we van de film en toen was het tijd om terug te gaan en onze lieve dochter op te halen bij de kamer van mijn schoonmoeder. Ik hield mijn dochter stevig vast en in mijn armen sliep ze verder.

Bij onze kamer aangekomen was het tijd voor onze schoonheidsslaapje LOL. 

Volgende dag kwamen ik en mijn gezin als laatste bij het ontbijt haha. Dat is onze trademark denk ik. Na een niet zo ontspannen nacht door dat mijn dochtertje huilde omdat ze haar knuffel kwijt was en mijn vrouw mij niet veel later wakker schudde omdat ik in haar oren snurkte, had ik behoefte aan een goed ontbijt. Even later uitgecheckt en lekker gewandeld in burgers zoo. 

Ik had of heb een hekel aan insecten. Ik krijg er gewoon jeuk van. Alleen ja moet je net een dochter hebben die vlinders leuk vind mot je toch die vlindertuin in.  Vliegende insecten wat een feest. Een paar jaar terug ging ik voor het eerst en ja ik deed toen maar net net als nu als of ik er de kriebels niet van kreeg. Toch heeft het een mooi plaatje opgeleverd.

Toch beginnen de kriebels voor vlinders ( geen woord grap) minder te worden. Zij toch prachtige dieren eigenlijk he?

Kortom het was een gezellig weekend en iedereen was ook lekker ontspannen. 

Groet,

E.Bering

Search By Tags
bottom of page