top of page

In het nu zijn.


Beste lezers,

De maatschappij waar wij in leven heeft niemand echt tijd om te genieten van het zijn in het nu. Het is wakker worden, eten, werken, eten, andere bezigheden en weer slapen. Druk de pauze knop nu.

Ik kwam laatst op facebook een video tegen waarin een man hier over praat. Het is zo opgenomen dat het lijkt alsof je met hem aan tafel zit. De video duurt 6 minuten en ik merkte gelijk na de video een verschil aan mezelf. 

Zit even stil en druk op pauze. Ja nu ja op dit moment. Zit je nu? Heb je alle aandacht nu op mijn blog? 

Nu ben je vrij van je problemen en of emotioneel en negatief gevoel.

De problemen uit je verleden of de zorgen voor de toekomst. 

Nu lees je mijn blog. Je aandacht is nu hier.

Het gevoel wat vrij komt en de energie toveren een glimlach op je gezicht.

Je gedachte is helemaal leeg en je neemt nu elk woord wat ik heb op geschreven in je op. Je voelt je ademhaling en je volgt het ritme van de energie die door je heen stroomt. Je leeft ervaart en beleefd.

Voel je de energie door je stromen. Voel je je lichter dan normaal?

Welkom in het nu 🙏

Voor wie de video wil bekijken vraag ik mij even een bericht te willen sturen. Ik stuur je graag de link door.

Groet E. Bering

Search By Tags
bottom of page