top of page

Positiviteit is verslavend.


Beste lezers,

Weer een blog op maandag in plaats van zondag. Niet getreurd we zijn er weer. De griep heerst en dan moet je even rust nemen. Mijn hoofd stond er gister niet naar om iets op te schrijven. 

Dit jaar vaar ik samen met mijn vrouw naar Londen. Even met zijn tweeën. Kijk we houden van onze lieve dochter maar na bijna 4 jaar willen we even tijd met elkaar. 

Later in het jaar zullen we als gezin op vakantie gaan. We gaan dan naar Griekenland en met de boot vanaf Griekenland naar Turkije. Wat heerlijk dan pakken we twee landen in 1 vakantie. 

Vandaag drong het echt tot mij door we gaan op vakantie dit jaar. Ik dacht wooooow ik ga op vakantie naar drie landen. Een golf van positiviteit sloeg over mij heen. Stevig hield ik mijn vrouw vast en zei: eindelijk even samen met zijn twee op vakantie, ik heb er zin in. Het word een mooi jaar. 

Als het even niet mee zit in het leven dan moet je even door bijten. Dat kan even een paar maanden zijn of een paar jaar. Na regen komt echt zonnenschijn. Harde tijden maken je sterker als je er de kracht uit weet te halen. Je harde werken word ooit beloond. 

Ik ben gewoon door deze vooruitzichten onwijs blij. 

Vertel mij wat zijn jullie vakantie plannen?

Groet,

E.Bering

Search By Tags
bottom of page