top of page

Probeer eens iets nieuws.


Beste lezers,

Wat leuk dat jullie weer mijn blog lezen.

Afgelopen vrijdag stond wel in het teken van nieuwe dingen. Het was weer eens tijd voor de kapper en daar aangekomen kon mijn dochter lekker achter de tv kruipen. Netflix aan en gaan. Wat wil je kijken vroeg de kapster? Het enige wat mijn dochter zei vol enthousiastme was: DORY!

Gelukkig heeft ze die nog "nooit" gezien.

Kind blij papa blij. De kapster vraagt mij: het zelfde als altijd? Nee was mijn antwoord. Ik wil eens wat nieuws uitproberen. Ik speel namelijk een xbox game genaamd mass effect andromeda.

De hoofd personage kan je andere kapsels geven en er zat er één bij die ik wel vet vond. Dus thuis had ik van 3 zijdes foto's gemaakt en deze laten zien aan de kapster. Ja dat kan wel zegt ze. Nou ik blij en toch vond ik het wel spannend zo een nieuwe coupe. Ik besteede er niet veel aandacht aan verder want voor druk maken had ik geen tijd. Zoals gewoonlijk was ik te druk met praten. Mijn vaste kapster is een goede vriendin van de middelbare school. We zaten in de zelfde klas. We waren de "meest" oplettende leerlingen haha. Dus nieuw kapsel ✔check.

Later die dag zou ik met mijn moeder vrouw en dochter uit eten gaan. We gingen naar Howdys pannenkoeken saloon. We hadden al twee keer een poging gewaagd, maar dat ging elke keer verkeerd. Drie keer is scheepsrecht zei mijn moeder. Het leuke is dat het echt op kinderen is aangepast met een apart speel gedeelte. Altijd leuk om te zien hoe snel mijn dochter nieuwe vrienden maakt. Ondertussen binnengekomen en aan tafel aan geschoven zaten we door de menukaart heen te spitten. Ik zie ineens pannenkoek turkse pizza. Mijn eerste gedachte was: je doet toch geen vlees op een pannenkoek?

Na lang twijfelen tussen een pannenkoek banaan of de turkse pizza ging toch voor de pannenkoek turkse pizza. Ik dacht even wat nieuws. Mijn moeder deed mee en nam de chilli chicken en mijn vrouw en dochter alle twee een regular. Tot mijn verbazing was het bijzonder lekker. Zes uur later zat ik nog prop vol.

Het zijn kleine dingen, maar 

even wat anders proberen dan je gewend bent geeft zoveel nieuwe energie. Daarom raad ik het iedereen aan. Probeer wat nieuws want buiten je comfortzone ligt nieuwe energie voor het oprapen. 

Groet,

E. Bering

Search By Tags
bottom of page