top of page

Soulmates.


Beste lezers,

Wat is nou een soulmate. Ik denk dat we ondanks de "bewezen" punten over hoe je een soulmate kan herkennen, allemaal zo onze eigen mening hier over hebben. 

Het is eigenlijk net zoiets als dat er een tijd en plaats voor alles is of ook wel alles gebeurd met een reden. Het is maar net hoe je erin staat. 

Waarom scheer ik het allemaal over èèn kam? Ik geef jullie een voorbeeld. 

Toen ik nog op de basischool zat in groep 8. Was ik een kind dat veel buiten was. Er was een meisje die mij had gezien, maar ik had haar niet gezien. Ik was een keer blijven zitten in groep vier dus ik was dacht ik een jaar of twaalf. Een jaar of negen later leerde ik een fantastisch meisje kennen. Nu ben ik al bijna dertien jaar met haar samen en hebben wij een mooie dochter. 

Zij had mij gezien toen ik in groep acht zat. Hoe klein is de wereld denk ik dan? Het zou op dat moment nog niet de tijd geweest zijn dat ik haar zou mogen ontmoeten. Wie weet hoe het dan allemaal gelopen was. Dan had ik niet meegemaakt wat ik allemaal heb meegemaakt tot nu toe. Was ik dan ook precies zo geworden als hoe ik nu in elkaar steek?

Dit is dus precies waarom ik het allemaal het zelfde vind. De dingen die ik in het begin op heb genoemd. 

Het is bijzonder hoe dingen uitpakken. We passen perfect bij elkaar vind ik. Ze maakt mij gelukkig en ze voelt mij goed aan. Ik geloof ook graag dat ik haar gelukkig maak. Het is wel een les dat niks in het leven te forceren is. Alles komt als jij er klaar voor bent. 

Groet, 

E. Bering

Search By Tags
bottom of page