top of page

Ik zag de zon.


Beste lezer,

Hallo wat leuk dat je mijn blog leest. Hoe was je week?

Heb je nog iets leuks meegemaakt deze week of had je weer een week waarvan je blij bent dat deze voorbij is?

Wat heb jij dit weekend gedaan?

Mijn weekend begon donderdag middag al. Ja dat is een luxe en nee dat is niet alleen deze week zo. Ik werk elke week van maandag tot donderdag. Wat een luizen leventje he? Het was me een week. Ik ga niet verder praten over me werk of zo want ja werk is werk.

Ik ben gewoon keihard gaan trainen. Op weg naar de sportschool en meestal ook tijdens het fitnessen luister ik altijd naar motivatie sprekers op Spotify. Ik krijg daar altijd een boost van en sommige verhalen komen ook echt binnen. Ook op YouTube kijk ik ze geregeld. Ik zag er laatst een en dat ging over hoe start jij je dag. Vaak staan we op en denken we al snel: ik moet zo naar werk dan moet ik vanmiddag nog naar de supermarkt en ik moet nog koken en ik moet dit en dat en ga zo maar door.

Wat er in de video werd verteld even in hoofdlijnen samengevat is dat we de tijd moeten nemen om even stil te staan bij dat wat we hebben in ons leven en waar we dankbaar voor zijn. Nu zijn er ook genoeg situaties dat je misschien even meer problemen hebt als dat je zou willen, maar ook daar moeten we dankbaar voor zijn. Op zulke momenten komt ons ware karakter naar voren. Hoe gaan we ermee om? Makkelijk is anders, maar het maakt ons wie we zijn vandaag de dag.

Vrijdag was ik dan wel echt laat gaan slapen 04:30 pas en dan 5 uur later ongeveer er weer uit. Dat merk je wel de rest van de dag, maar vandaag stond ik toch ff lekker op. Op de zeurende pijn in mijn rug na van het lange slapen dan. Ik voelde toch een energie en toen keek ik naar buiten en kreeg ik nog meer energie. De zon scheen volop. Het zag er zo heerlijk uit. Zo snel mogelijk alles gedaan om weer naar de sportschool te gaan en even buiten te zijn. Ja buiten aangekomen viel de temperatuur vies tegen, maar de zon scheen dus ja wat zou het. Vanochtend stond ik ook even stil bij de gedachte waar ik dankbaar voor ben. Ik stond in de keuken en dronk ondertussen mijn shake op en keek naar mijn vrouw en voelde zo een geluk op dat moment. Bijna 13 jaar zijn we al bij elkaar.

Toch knap dat ze het met me vol houd haha. Ik ben zoveel wijzer geworden en ik ben zoveel gegroeid in de afgelopen 13 jaar en mijn vrouw is wel een van de mensen die daar behoorlijk de hand in heeft gehad. Ik heb vaak ideeën en leuke plannen en ik wil ook zoveel tegelijk, maar hoe dan ook steunt ze mij altijd. Ze weet het wel, maar ik ben haar erg dankbaar voor wat ze allemaal al voor mij heeft gedaan en vooral voor het geduld wat ze met mij heeft. Ze is zo een sterke vrouw en dat maakt mij ook een stuk sterker. Ze is mijn vriendin mijn vrouw mijn alles. Voor iedereen die single is en bang is dat ze alleen blijven, geef de moed niet op. Voor iedereen is er 1 bijzonder persoon. De tijd brengt jullie bij elkaar.

Heb vertrouwen in het grotere plaatje.

Iedereen nog een fijne avond en tot de volgende blog.

Groeten E. bering.

Search By Tags
bottom of page