top of page

Heerlijk die sneeuw


Beste lezers,

Hoe heerlijk is het toch dat we even twee dagen mogen genieten van de sneeuw pret. Heerlijk sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen maken samen met mijn gezin. Zoveel mensen hoor je toch alleen maar klagen over hoe koud het is en hoe glad het is.

Zo het sneeuwt hard, laten we even naar den haag stad gaan even lekker de snelweg over.

Kijk moet je de weg op ja dan kan het niet anders. Waarom de weg op gaan als het niet nodig is?

We moeten hier toch even van genieten he. Ik reed vandaag in mijn auto van winkel naar winkel voor het eerst zonder ook maar ergens aan te denken. Het was een lekker ontspannen rit.

Nu heb ik gehoord dat het morgen alweer gaat dooien. In tegenstelling tot veel andere vind ik dat erg jammer. Alles word een stuk mooier. Ik hoop dat het met kerst 2 keer zo hard zal sneeuwen. Wie wil dat nu niet zo een witte kerst.

Natuurlijk brengt het een hoop ongemakken en gevaren mee, maar wie zegt dat je dan niet kan genieten van de sneeuw. Ja we rijden 20 tot 30 km per uur waar we normaal 50 tot 70 rijden. Dat moet toch helemaal niks uit maken. Ondertussen word de kerstboom versiert door mijn vrouw en dochter met op de achtergrond heerlijke kerst nummers.

Ik heb even een keer geen diepzinnige blog en houd het lekker luchtig, maar dat kan ook wel eens lekker zijn. Ik hoop dat iedereen geniet van de kerst samen met de mensen van wie ze houden.

kerst groeten van E. Bering

Search By Tags
bottom of page