top of page

De maand van?


Beste lezers,

De maand december is er weer. Gisteren was dat weer voelbaar en zichtbaar. De mutsen, handschoenen en sjaals zijn weer uit de kast gehaald. Het is toch wat he? Het jaar al weer bijna voorbij. Sinterklaas logeert weer in ons land. Nog even dan is het pakjes avond en een paar weken later komt zijn neef de Kerstman ook weer langs. Kinderen die met hun ouders door de speelgoed winkel lopen om aan te wijzen wat ze aan sinterklaas gaan vragen en wat aan de Kerstman. Persoonlijk heb ik niet veel met het sinterklaas feest. Het is dan ook echt een kinderfeest, maar kerst dat is een ander verhaal. Als er dan niet gewerkt moet worden kunnen we gezellig genieten met familie. Samen eten en cadeaus uitpakken.

De volwassen gaan dan aan de drank (sommige dan niet ) en de kinderen houden het bij warme chocolademelk. De kerstbomen worden weer opgetuigd om te stralen en de nodige versieringen hangen door het huis. Nu vind ik een kerstboom wel leuk. Alleen het huis versieren is leuk alleen om alles weer op te ruimen ja dat is wat minder. Ik denk dat veel mensen die gedachte zullen hebben.

Ik ben toch benieuwd hoe jullie je huis zullen versieren. Nu bedenk ik ter plekke iets heel leuks.

Een soort kerstversiering wedstrijd. Het gaat als volgt. Als eerste ontvang ik graag een foto van je beste kerstversiering wat in je huis hangt of erop. Als tweede deel je mijn blog met vrienden en familie. Als dan ook één van je vrienden of familieleden zich aanmelden voor de mailinglijst en dan gelijk via het contact formulier even jou naam doorgeven, maak je kans op een gesigneerd exemplaar van mijn boek.

Wie zijn/haar versiering ik het mooist vind is dan de winnaar. Let op dat er dan wel iemand van jou vrienden of familie zich hebben aangemeld voor de maillijst.

Ik ben benieuwd.

Groeten, E. Bering.

Search By Tags
bottom of page