top of page

Fotografie op haar best!


Beste lezers,

Ik word toch zo blij als ik zie dat de mensen om mij heen hun passie volgen. Dat ze doen wat hun gelukkig maakt. Dat ze er beter in worden naar mate ze het meer uitvoeren.

Ik denk dat het toch een mooi karakter puntje is al zeg ik het zelf. Dat je gelukkig kan worden als je ziet dat de mensen van wie je houd gelukkig zijn met hun hobby of passie en dat ze dat ook gewoon kunnen uitvoeren.

Ik wil dat toch even kwijt. Zie ook hier deze afbeelding. Zoals ik eerder aangaf is mijn schoonzusje begonnen met fotografie en elke keer verbaasd het mij weer. Ze weet soms echt momenten vast te leggen wat mij maar blijft verbazen. Waar andere het niet door hebben heeft zij al weer een mooi moment vast gelegd. Elke foto spreekt dan ook. Ik vind dat echt fantastisch.

kijk ook eens naar deze mooi afbeelding van een hert. Zo een prachtig moment vast gelegd en ja ook een hert staat niet altijd stil. Daarom vraagt het een hoop geduld en toewijding om zo een fantastisch plaatje vast te leggen. Ik zou zeggen als je een mooi plaatje wilt hebben van een mooi moment uit je leven, zoek haar op Facebook op de naam die je op de afbeelding ziet staan. Stuur een privé bericht voor meer informatie. Ik weet dat als u haar inhuurt als fotografe dat u een geweldig resultaat ervoor terug krijgt waar u nog lang op terug kan kijken en nog lang van zult genieten.

Lieve lezers dit wilde ik graag met jullie delen.

Ik wens iedereen nog een fijne zondag en een fantastische maandag, Want een nieuwe week staat voor nieuwe kansen.

Groeten E. Bering


Search By Tags
bottom of page