top of page

De juiste koers!!!


Beste lezers,

Van harte welkom bij blog nummer 8.

Soms is het even zoeken waar ik over zal gaan schrijven en in plaatst van heel geforceerd te zitten peinzen laat ik het liever van zelf in mijn gedachte verschijnen. Dat is tot slot de meest natuurlijke manier. Dit keer laat ik mij weer inspireren door een foto. In mijn tweede blog was dat een foto van een hek en een poort. In dit geval is het een foto van mezelf. De foto is genomen door mijn lieve schoonzusje. Ze is een waar talent als het gaat om fotografie. De manier hoe zij dieren en mensen weet vast te leggen is echt heel bijzonder. Ik denk dat ik in één van mijn volgende blogs daar meer over zal vertellen. Met haar toestemming natuurlijk.

Als je eenmaal een doel in je leven hebt gevonden, dan is het altijd nog de vraag hoe kom ik daar?

Wat is er voor nodig om dat doel te bereiken? Ga daar dan ook serieus mee aan de slag en stippel een koers uit. Soms kom je er helemaal zelf op en soms heb je daarbij mensen nodig die jij vertrouwt of die jou gewoon weg de support geven die je nodig hebt om daar te komen. Vooruitgang is nodig om het succes te behalen wat je wilt. Daarvoor heb je wel de inzet, discipline en motivatie nodig om het gewenst succes te behalen. Bij een nieuw plan een nieuw doel of een pas ontdekte passie komt veel enthousiasme vrij in het begin. We voelen ons gedreven en gemotiveerd om keihard te werken, om onze nieuwe plannen uit te voeren. Dat is allemaal heel leuk en geweldig, maar er is maar zo een klein percentage dat hun plannen echt weten uit te voeren en het resultaat weten te behalen waar ze op hadden gehoopt bij het bedenken en vinden van hun nieuwe doel in hun leven.

Als je niet één van die mensen bent, die bij het percentage hoort dat inderdaad slaagt om hun doel te behalen. Geef dan niet op als het niet gelijk lukt. Gun jezelf de tijd om er even van te balen, maar zorg er voor dat je hoger gelegen grond zoekt en weer je koers opnieuw bepaalt. Als het ware als een kapitein op een schip, die verdwaald is en dan zijn verrekijker pakt en opnieuw bepaalt waar sta ik nu en waar moet ik naar toe om te komen waar ik wil zijn?

Het leven zal nooit gaan zoals je het hebt gepland. Dat is nu eenmaal een feit. Voor sommige is het misschien wel het geval, maar dat maakt het niet meer waar dat jij het niet verdient om je doelen te behalen. Heb je iets wat je echt heel graag wil doen. Ga er dan voor en zet alles op alles om je doel te behalen. Zorg er wel voor dat je niemand benadeeld en zorg er voor dat je niet de mensen om je heen vergeet van wie je houd. Af en toe moet je ook tijd geven aan de mensen die je dierbaar zijn.

Ik hoop dat je nog steeds met plezier mijn blogs leest. Als je een suggestie hebt of een onderwerp, dan sta je vrij om te reageren via het contact segment van mijn website.

Hartelijke groeten en tot de volgende blog,

E. Bering

Search By Tags
bottom of page