top of page

You cant have it all!


Beste lezers,

Allereerst wil ik mijn verontschuldigingen aanbieden. Ik had belooft elke vrijdag een blog te schrijven. Helaas ben ik al sinds afgelopen dinsdag in het bezit van een lastig griep. Ik begin langzaam weer terug te komen tussen de levende LOL.

Nu denken sommige misschien waarom kiest hij voor deze afbeelding. Het is een beetje hoe ik mij voel deze week.

Ik train normaal gesproken vijf dagen in de week en van de vijf dagen ben ik er maar èèn geweest. Nu kun je denken: ach wat maakt het uit? Ja ieder zijn hobby zeg maar.

Naar de sportschool gaan is meer dan alleen maar een beetje met gewichten gooien. Voor mij tenminste.

Door dat ik veel aan mijn hoofd heb gehad ben ik medio 2014 serieuzer geworden omtrent het fitnessen. Nu kan je denken: nou dan ben je zeker al een hulk? Dat is zeker niet waar. Voor mij begon het puur met afvallen en het overtollig vet wegwerken. Work in Progress haha. Buiten dat ik het om fysieke redenen deed, heb ik er op mentaal gebied veel aan gehad.

Belangrijkste wat je als eerst moet weten is, waarom fitness jij? Daarnaast is het handig als je een doel voor ogen stelt. Schrijf je doel ook op papier. Dit kan gaan om het aantal kilo`s dat je wil afvallen of een bepaalde look die je wilt hebben. Al met al, hard werken is het enige wat je daarbij helpt.

Gelukkig ben ik nu al op een mind-set aangekomen dat ik wel baal van het feit dat ik door mijn griep niet kan trainen, maar dat ik het ook accepteer dat het eenmaal zo is en ik er nu niks aan kan doen.

Het enige wat ik kan doen is gezond blijven eten en veel rusten.

Als je gelooft in de kracht van je geest. Dan zou je kunnen zeggen dat ik het op mezelf heb afgeroepen.

Ik zei een paar dagen voor ik ziek werd tegen mijn broertje: Ik denk dat ik ff een week stop met fitness. Even mijn rust pakken. Ik denk dat het een dag of twee

was daarna dat ik ook werkelijk de griep kreeg.

Gelukkig heb ik wel afgelopen woensdag met succes mijn tweede sollicitatie gesprek positief afgerond en heb ik gelukkig nog even om uit te zieken.

Dus bedenk goed dat niet alles altijd zal gaan zoals je wilt, maar leg je er bij neer en accepteer.

Om je er druk om te maken heeft geen zin. Denk gewoon: YOU CANT HAVE IT ALL!!!

Ik zeg voor nu iedereen een fijne avond verder of een goedemorgen. Het is maar net wanneer je dit leest.

Groet, E.Bering


Search By Tags
bottom of page