top of page

Het hek waar het begint.


Hallo lieve lezers,

Vandaag is het dan eindelijk tijd voor Blog nummer 2.

Ik laat mij inspireren door de foto die u hier ziet.

Het vervelende is dat we soms in de verte wel de deur zien open staan, maar hoe komen we door het hek en hoe bewandelen we het pad wat tussen het hek en de deur ligt?

Natuurlijk is er voor iedereen wat anders aan de andere kant van een openstaande deur. Het enige wat voor iedereen het zelfde is, is dat de openstaande deur voor nieuwe kansen staat.

We komen allemaal wel een keer in de situatie in ons leven dat er èèn of meerdere deuren dicht vallen. Soms lijkt het erop dat er geen enkele deur open gaat. Wat zou je dan moeten doen? Het besluit nemen dat je het niet accepteert dat de deuren voor jou gesloten blijven.

Dan bedoel ik natuurlijk niet dat je de deur moet open breken met een koevoet of een storm ram.

Nee absoluut niet. Ga bij jezelf ten rade: waarom blijft de deur dicht?

Als de deur niet opent ga er dan vanuit dat de tijd nog niet rijp is.

Zie jezelf voor dit hek staan wat u op de afbeelding ziet. Ga er nu even vanuit dat het hek voor een blokkade staat en het gras voor het pad dat u moet bewandelen en de deur jawel daar is hij dan, uw kans op een positieve verandering in uw leven. Je staat voor het hek en je ziet de deur open staan. U beseft dat het hek nog steeds dicht is omdat uw mind-set niet is wat het moet zijn om het pad te bewandelen. Nu lijkt het pad heel gangbaar maar het hek weet dat uw pad vol verassingen zit en dat u daar nog niet klaar voor bent.

Wat ik wil zeggen. laat je niet verblinden door de zo gehete verwachtingen van andere of dat van de misvormde maatschappij. Laat je niet opjagen en laat je zeker niet gevangen zetten in een positie die jij niet wilt. Zorg dat je weet wat je wilt en zorg dat je weet wat je er voor moet doen om er te komen.

Kan je het alleen of heb je hulp nodig?

Geloof in jezelf en je eigen innerlijke kracht. Geloof er in dat jij het kan. Ben je nu de man of vrouw niet die het succes kan behalen of die door de deur kan wandelen. Doe er dan alles aan dat jij die man of vrouw word!

Wil je succes behalen? Zo ja, wat heb je nodig? KRACHT, DICIPLINE, DOORZETTINGSVERMOGEN, GELOOF IN JE ZELF en KENNIS!

Lieve lezers ik dank u voor het lezen en het delen.

Groet, E. Bering.

Search By Tags
bottom of page