De rust in de drukte.


Beste lezers,                        9 sept 18'

Even tijd voor mezelf is alles wat ik wil. Mijn ontbijt gegeten en mijn tas is ingepakt. Op dat moment sta ik even stil. Ik ga op mijn knieen en open mijn armen. Mijn dochter omhelst me en weet mijn hart te verwarmen. Ik loop naar mijn auto en zet mijn tas op de achterbank. Ik kies een toespraak met een positieve en motiverende klank. Ik start mijn auto en lach met dank. Ik word één met de woorden die ik door mijn luidsprekers kan horen. Aangekomen bij mijn eindbestemming parkeer ik mijn auto netjes in een vak. Zo nu ben ik er. Aan de tijd heb ik lak. Eenmaal binnen stop ik mijn tas in mijn locker. Dan doe ik mijn oordoppen in. Godzijdank daar is het weer die positieve en motiverende klank. Nu lig ik op de drukbank. Met mijn handen aan de stang. Ik haal diep adem word rustig en ben zeker niet bang. Nu één met mezelf in alle rust. Zal ik niet praten tot mijn beastmode is gesust. The little black typewriter #septemberschrijfchallenge Copewrights ~E.Bering~ 

#druk #rust #stilte

RSS Feed
Featured Posts
Recent Posts