Ik ben er al geweest


Beste lezer,                               7 sept 18'

Hier dan naar aanleiding van mij  deelnamen aan de septemberschrijfchallenge van the little black typewriter.

Ik ben er al geweest.

Eindelijk was het zover. Het was af en ik kon eindelijk beginnen aan mijn reis. Ik dacht nu kom ik er. Achtentwintig jaar heeft het geduurd. Mijn ziel gepijnigd en verzuurd. Ik had alles wat ik nodig had om terug te gaan in de tijd. Ik had natuurlijk ook naar de toekomst kunnen gaan, maar dan zou ik de rest van mijn leven leven in saaiheid. Ik stel de tijd in naar het jaartal 1990 waar het allemaal begon. Wees gerust kleine jongen ik kom. Als ik er ben heb ik je een hoop te vertellen. Helaas kan ik je vanuit hier niet bellen. Eenmaal daar raap ik mijn moed bij elkaar. Voor wat ik je ga vertellen, want na 1990 heb je misschien één goed jaar. Ik zie je zitten achter het vensterbank met je blik naar boven. Ik gooi een steentje tegen je raam. Je kijkt verschrikt, maar doet toch open. Ik klim omhoog en zeg ga maar zitten. Wat ik je nu ga vertellen zal je misschien niet geloven. Er komt een tijd van spijt en verdriet, maar wat je ook besluit verander je keuzes niet. Geloof mij op mij woord als ik je vertel, op een dag overwin je wat komen gaat. Geloof mij je komt er wel. Alles wat gaat gebeuren heeft zo moeten zijn. Ook al is het niet leuk en doet het soms pijn. Ik geef jou nu mijn kracht. Als je weer terug keert op deze dag. Zeg dan het is gelukt en verlaat ons met een lach. 

Copywrights ~ E.Bering~


RSS Feed
Featured Posts
Recent Posts