Vanuit zijn geest op het doek.


Beste lezer,                                3 sept 18'

Vandaag ben ik er al vroeg bij. Met mijn 3de dag van de schrijfchallenge van the little black typewriter.

Vanuit zijn  geest op het doek.

Hij storte zijn aandacht op het doek. Wat zijn de vormen die ik zoek? Dit gaat verder dan wat je kan leren uit een boek. Wat zijn de kleuren die ik zoek? Hij doopt zijn kwast in een willekeurige kleur. Dan ruikt hij er even aan. Één worden met het gevoel en de geur. Voor het eerst strijkt zijn kwast over het doek in een vrije vorm. Niet in een rechtelijn, maar het kronkelt als een worm. Hij laat zijn gevoel spreken door de vormen en kleuren die zijn kwast op het doek streken. Het is hem zeker niet ontgaan. Een waar kunstwerk is ontstaan. Copyrights ~ e.bering~ 

#septemberschrijfchallenge #thelittleblacktypewriter #kunst #schrijven #ebering

RSS Feed
Featured Posts
Recent Posts